© Djurkliniken i Skellefteå
Kvalificerad djursjukvård

präglad av stor omtanke och lång erfarenhet får Du hos oss. Vår inriktning är

djursjukvård och förebyggande hälsovård för alla typer av smådjur. Det är viktigt

för oss att våra patienter får den tid och uppmärksamhet de behöver och det är

viktigt att Du som djurägare känner Dig väl omhändertagen.

BESÖK HOS OSS
RECEPTION I receptionen välkomnar vi Dig och Ditt djur. Här svarar vi när Du ringer för att boka tid eller få råd rörande Ditt djur. När du kommer till oss anmäler Du Dig här. Är det Ditt första besök behöver vi registrera Dig och Ditt djur i vår dator. Det är därför bra om Du har med Dig djurets registreringsbevis/pass eller liknande. När registreringen är klar får Du vänta på Din tur antingen i vårt väntrum eller i något av våra mottagningsrum. Det är också i receptionen Du avslutar Ditt bokade veterinärbesök. Här hämtar Du ut recept, behandlingsanvisningar, m.m. samt betalar för besöket.

BETALNING

Hos oss betalar Du kontant eller med bankkort/kreditkort eller med Swish. Alla sjukvårdskostnader måste betalas innan djuret lämnar kliniken. Om Ditt djur är försäkrat lämnar Du uppgifter om försäkringsbolag och försäkringsnummer i receptionen. Om Du önskar kan vi hjälpa till med direktreglering med Ditt försäkringsbolag under deras öppettider. Detta innebär att du till oss betalar Din grundsjälvrisk samt ev % på kostnaden enligt försäkringsvillkoren. Resten av summan regleras direkt med Ditt försäkringsbolag.

ATT TÄNKA PÅ INFÖR BESÖKET

För att vi ska kunna hjälpa Ditt djur på bästa sätt, ber vi Dig atttänka igenom nedanstående inför Ditt kommande besök: Djurets ålder, ras och kön? Äter ditt djur någon medicin? Vilka besvär har Ditt djur? Hur länge har djuret haft besvär? Hur är Ditt djurs allmäntillstånd (orolig, hängig osv)?
Utdrag ur Dataskyddsförordningen: ”Som kund hos oss samtycker du till behandling av dina personuppgifter (bl.a namn, adress, telefonnummer, org- och personnr) och att vi lagrar personuppgifterna elektroniskt hos oss. Detta enl. GDPR, som träder i kraft 25/5-2018. Vi förhåller oss även till rådande lagstiftning såsom bokförings-och journalföringslag. Ändamålet för behandlingen av dina personuppgifter är att administrera avtal/transaktioner mellan oss. Vill du raderas ut ur vårt system måste du meddela det”. Radering sker 1 gång/år. Läs mer här: https://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/
Lämna Ditt djur i bilen om det har feber, klåda, diarré, kräkningar eller uppvisar tecken på infektion i luftvägarna (snuva och/eller hosta) och säg till i receptionen om detta, så att vi kan visa er direkt in på ett undersökningsrum och på så vis minska smittorisken för andra djur! .
Äter och dricker djuret normalt? Har djuret haft avföring/kissat? Hur är avföringen? Är tänder och tandkött normala? Har ditt djur feber?
DJURKLINIKEN DJURKLINIKEN i SKELLEFTEÅ